Torskspaghetti

Enastående fyllning och uppfriskande smak av smör och citronsaft!  




Torskspaghetti




Ingredienser:

• 30g Spaghetti
• 1 tsk Smör
• ¼ Torskfilé
• 1 tsk Citronsaft
• Salt
• Peppar
• Strimlad Nori
• Hackad Salladslök


Utförande:

1. Bryt spaghettin på hälften, koka spaghettin och häll sedan av vattnet.

2. Hetta upp smöret och stek torskfilén.
Smula sönder torskfilén när den är färdigstekt och blanda med citronsaften, lite salt och lite peppar. Blanda sedan torsken med spaghettin.

3. Garnera spaghettin (när den exempelvis lagts i bentolådan) med strimlad nori och hackad salladslök.

 Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0