#28: Efter Regn Kommer Solsken
Paraplypirogen består av en halv hamburgare som bakats in i smördeg, sedan så gjorde jag själva skaftet av enbart smördeg. Solpirogen innehåller en sötare fyllning som består av vintersquash (Butternut var den sort jag hittade i affären och som jag använde mig utav) som jag mixade ihop med lite socker, grädde och kanel.
Denna röra bakade jag in och försökte forma detta som en sol. På både paraplypirogen och solpirogen så skar jag som mönster på. På dessa piroger så penslade jag dessa med lite uppvispat ägg och sedan så lät jag dessa få gräddas i ugnen, ca 10 minuter i en förvärmd ugn.
Till pirogerna så valde jag att servera små spett som består av små korvbitar som jag grillade lite i ugnen och sparris som jag lät marinera i salladsdressing en stund. I den gröna hundbehållaren så finns det lite ketchup som jag tyckte kunde vara lite trevligt att servera till spetten.
Djuren ser hur som helst nöjda ut i bentolådan.

Resten av hålrummen i benton fyllde jag ut med lite olika salladsblad såsom bland annat ruccola och spenatblad. ^_^
Kommentarer
Trackback