#7: Tre Hjärtan
Den här benton gjorde jag för någon månad sedan och jag vet att det va kanske lite för tidigt för hjärtan (alla hjärtans dag är ju den 14 februari), men man kan aldrig få för mycket kärlek (eller hjärtan), hehe!
Jag ville göra benton lite enklare med att bara använda simpla livsmedel, och inte så många individuella recept.
Låt oss ta en titt på vad den här benton har att erbjuda:
Först så har vi tre färgade risbollar formade så att de ska likna hjärtan, därav namnet på denna benton: "Tre Hjärtan".
De har tre olika ansiktsuttryck också, en som är väldigt glad, en som är belåten/trött(?), och en som är lite sur. Det sura hjärtat vill ju också ligga ner tillsammans med de andra hjärtana! :P
Sedan så gjorde jag två grönsaksspett med utav tomat- och gurkblommor, samt ihopvikt skinka längst ner på spetten (syns inte så tydligt på bilderna).
Dessutom så är det bladspenat som jag kokat lite, och små korvslantar som jag haft i soja som jag blandade ihop till en liten röra. Röran la jag i en muffinsform i benton.
En ägghalva som är upplivad med lite salt och svarta sesamfrön finns också. Som en liten efterrätt fick det bli en liten äppelklyfta som jag skar så den skulle likna en liten bebis kanin. Sen så finns det några salladsblad som skall avskärma de olika delarna av benton.
Här är en bild när jag använde blixten på kameran:
"Eeey, varför måste jag vara stående? Jag vill ligga ned som de andra!"
Kommentarer
Trackback